Budapest VI.

Budapest, Rózsa u., Magyarország
42.500.000HUF

Jellemzők

  • légkondíciónálás
  • Magas mennyezet

Részletek

Eladó első emeleti, 2 külön nyíló szobás, 40 + 10 m2-es otthonunk Külső-Terézvárosban, közel a Ferdinánd hídhoz, szuper közlekedéssel.
A lakás jó állapotú, tisztasági festés után költözhető. A helységek mind az előszobából nyílnak: egy tágas egész- és egy kisebb fél szoba, egy kényelmes méretű fürdőszoba és egy konyha. 2018-ban megtörtént a lakás elektromos hálózatának a felújítása és a fémvázas álló galéria kialakítása. A galérialépcső alatt és a galérián kialakított beépített szekrények elég tárolási lehetőséget biztosítanak egy kis család számlára. 2022 év végén a két szobába wifis hűtő-fűtő klímákat szereltettünk be.
A fűtést a légkondícionálók vagy a nappaliban gázkonvektor, a melegvizet a konyhában elektromos-, a fürdőszobában gázzal működő vízmelegítő .biztosítja A konyhában jelenleg gáztűzhely van. Minden közmű egyedi mérőóra alapján fizetendő.
A lépcsőház szépen karban tartott, a külső homlokzat felújítását tervezi a társasház. A házban kevés lakás található, a lakóközösség kicsi és összetartó, közös-költség tartozása senkinek sincs.
A környék közlekedése kiváló: M1 és M3 metró, 4-6 villamos és számos troli- és buszmegálló, Bubi állomás 5-10 perces séta távolságra vannak. Gyalog távolságra van bölcsőde, óvoda, általános- és középiskolák, a Képzőművészeti Egyetem. A Hunyadi téri és a Lehel piacokra, boltokba, kávézókba, éttermekbe, színházakba, a Budapest Bábszínházba és szórakozó helyekre is eljuthatunk kényelmes sétával.
A lakás tökéletes választás egyetemistáknak, fiatal pároknak első lakásként, de befektetésnek is remek. A kerület folyamatosan szépül, lakó- és gyalogosközpontú felújítások és átalakítások zajlanak.
Érdeklődni minden nap 8-18 óra között.

Alaprajz

4A66258D-2BBF-4399-B160-B581C1FE8CC3_1_105_c.jpeg

  • ID: 21905
  • Published: 2023-11-13
  • Last Update: 2023-11-17
  • Views: 118

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Send this to a friend